Şener Şen, Yol Ayrımı filmiyle sinemaya dönüş yapıyor

5.832 Gösterim
26 Mayıs 2017 11:15
Şener Şen, Yol Ayrımı filmiyle sinemaya dönüş yapıyor

Şener Şen, sinemadaki yaklaşık yedi yıl süren sessizliğini bozuyor. Usta oyuncunun başrolünde yer aldığı yeni Yavuz Turgul filmi Yol Ayrımı'ndan görseller paylaşıldı.


2010 yılında gösterime giren Av Mevsimi, hem Yavuz Turgul'un hem de Şener Şen'in sinemadaki son projesi olmuştu. Birliktelikleriyle Türkiye sinemasına Muhsin Bey, Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni ve Eşkıya gibi önemli yapımları armağan eden ikili, yedi yıllık sessizliklerini de yine beraber yer aldıkları bir filmle bozuyor.

TMC yapımcılığında hayata geçirilen ve Yavuz Turgul'un yönetmen koltuğunda oturduğu Yol Ayrımı filminin çekimlerine başlandı. Tüm hayatını, babasından kendisine kalan tekstil imparatorluğunu daha da büyütmeye adayan fakat geçirdiği bir kaza sonucu hayata karşı bakış açısını değiştiren Mazhar Kozanlı'nın hikâyesinin anlatıldığı filmde başrolde Şener Şen'i izleyeceğiz. Rutkay Aziz, Mert Fırat, Çiğdem Selışık Onat, Nihal Yalçın, Tilbe Saran, Şerif Erol, Ruhsar Öcal ve Defne Kayalar ise filmde Şener Şen'e eşlik eden isimler...

 

Yavuz Turgul ve Şener Şen dönüş filmi Yol Ayrımı, 10 Kasım 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.