Şener Şen

Şener Şen


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Yol Ayrımı 10 Kasım 2017
UIP Türkiye 519.407 6.717.743
Av Mevsimi 3 Aralık 2010
Warner Bros. Türkiye 2.116.192 19.720.427
Kabadayı 14 Aralık 2007
UIP Türkiye 2.002.631 15.334.881
Gönül Yarası 7 Ocak 2005
Warner Bros. Türkiye 898.000 5.606.215
Eşkıya 29 Kasım 1996
Warner Bros. Türkiye 2.571.133 778.579
Amerikalı 8 Ekim 1993
Filmacass - -
Gölge Oyunu 5 Şubat 1993
Erler Film - -
Erler Film - -
Yasemin 12 Ocak 1990
Penta Film - -