Selçuk Aydemir'in yeni filmi Güven Bana'dan fragman yayınlandı

10.758 Gösterim
3 Şubat 2023 14:20
Selçuk Aydemir'in yeni filmi Güven Bana'dan fragman yayınlandı

Selçuk Aydemir'in yeni filmi Güven Bana'dan fragman yayınlandı. Cihangir Ceyhan ve Okan Çabalar'ın başrolünde yer aldığı film, 24 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek. 


Çalgı Çengi, Düğün Dernek ve Ailecek Şaşkınız gibi projelerin yaratıcısı Selçuk Aydemir'in senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı Güven Bana filminden fragman yayınlandı. Aytaç Medya'nın yapımcılığını yaptığı film, 24 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek. 

 

Özcan ve Sercan adındaki iki kardeşin tefeciye olan senet borçlarını ödemek için dayılarının yanına, zamanında kendilerine olan borcu tahsis etmeye giderler. Konuşmalar sırasında dayı ani bir kalp krizi geçirip orada ölür, kardeşler de dayının üstünden parayı alırlar. Ancak tefecinin yanında ellerindeki paranın sahte olduğunu öğrenen kardeşler paradan kurtulabilmek ve halihazırda devam eden borcu ödemek için geri dönüşü olmayan bir maceraya atılırlar.  

 

Cihangir Ceyhan ve Okan Çabalar'ın Özcan ve Sercan karakterlerine hayat verdiği Güven Bana filminin oyuncu kadrosunda Ufuk Bayraktar, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Pelin Karahan, Köksal Engür, Serap Önder, Zihni Göktay, Onur Gökçek, Kıvanç Baran Aslan ve Tuncay Beyazıt gibi isimler de yer alıyor.

 

24 Şubat 2023 tarihinde vizyona girecek olan Güven Bana filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.