Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural'ı yeniden bir araya getiren Gassal dizisinin hazırlıkları başladı

2.667 Gösterim
19 Şubat 2024 17:40
Selçuk Aydemir ile Ahmet Kural'ı yeniden bir araya getiren Gassal dizisinin hazırlıkları başladı

İşler Güçler, Kardeş Payı gibi fenomen dizilerde birlikte çalışan yönetmen Selçuk Aydemir ve oyuncu Ahmet Kural, TRT'nin dijital platformu tabii için hazırlanan Gassal dizisiyle bir kez daha bir araya geliyor. 


Son olarak Efsane filmiyle bir araya gelen Ahmet Kural ile Selçuk Aydemir ikilisi Gassal dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. TRT'nin dijital platformu tabii için hazırlanan dizi, bir gün ölümle burun buruna gelmesinin ardından ölünce kendisini yıkayacak adamı aramaya başlayan Gassal'ın eğlenceli hikayesini takip ediyor.

 

Yapımcılığını Zera Medya'nın üstlendiği Gassal dizisinin senaryosunu Sümeyye Karaarslan kaleme alıyor. Ahmet Kural'ın Gassal karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Sibel Aytan, Muharrem Türkseven, Ezgi Özyürekoğlu ve Serkan Ercan yer alıyor.

 

Ahmet Kural ile Selçuk Aydemir ikilisinin sinema yolculuğu 2011 yılında vizyona giren Çalgı Çengi filmiyle başlarken bu filmi Düğün Dernek, Düğün Dernek 2: Sünnet, Çalgı Çengi İkimiz, Ailecek Şaşkınız, Baba Parası ve son olarak Efsane filmleri takip etti. İkili televizyon ekranlarında ise Üsküdar'a Giderken, İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde bir araya geldi. Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı komedi filmlerinin gişe performansına bu yazıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.