Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı komedi filmleri

4.711 Gösterim
4 Şubat 2024 14:20
Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı komedi filmleri

Ahmet Kural ile Selçuk Aydemir'i tekrardan bir araya getiren Efsane 2 Şubat'ta vizyona girdi. Bu vesileyle, Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı komedi filmlerini derledik.


Çalgı Çengi

Ünlü oyuncunun başrolünde yer aldığı ilk komedi filmi Çalgı Çengi 18 Şubat 2011 tarihinde vizyona girdi. Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, Kural'ın başrolü Murat Cemcir ile paylaştığı film 59 bin 736 seyirci tarafından izlendi. Film, düğün organizasyonlarında müzisyenlik yapan Salih ve kuzeni Gürkan'ın bir cinayetin görgü tanığı olmasıyla birlikte başlarına gelen olayları takip ediyor.

Düğün Dernek

Çalgı Çengi'den iki yıl sonra Ahmet Kural'ı tekrardan Selçuk Aydemir ve Murat Cemcir ile buluşturan Düğün Dernek 6 Aralık 2013 tarihinde vizyona girdi. BKM imzalı film 6 milyon 980 bin 70 seyirci tarafından izlenerek vizyona girdiği dönem tüm zamanların en çok izlenen filmi rekorunu egale etti.  Film, İsmail'in oğlu Tarık'a düğün yapma sürecinde yaşanan maceraları konu ediniyor.

Düğün Dernek 2: Sünnet

Düğün Dernek'ten iki yıl sonra serinin ikinci filmi Düğün Dernek 2: Sünnet vizyona girdi. Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği seri devam filmi 6 milyon 73 bin 364 bin seyirci tarafından izlenerek vizyona girdiği dönemde tüm zamanların en çok izlenen beş filmi arasına adını yazdırdı. Film, Fikret, Çetin ve İsmail'in başı çektiği ekibi sünnet düğünü için bir araya getiriyor.

Çalgı Çengi İkimiz

Çalgı Çengi'nin altı yıl aradan sonra gelen devam filmi Çalgı Çengi İkimiz 6 Ocak 2017 tarihinde vizyona girdi. Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği, TR 40 33 Productions imzalı film 2 milyon 798 bin 16 seyirci tarafından izlendi. Film, mafyadan ayrılmak isteyen Salih ve kuzeni Gürkan'ın yeni maceralarını konu edinyor.

Ailecek Şaşkınız

Ahmet Kural ile Murat Cemcir'i yeniden bir araya getiren Ailecek Şaşkınız 2 Mart 2018 tarihinde vizyona girdi. Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği film 4 milyon 34 bin 858 seyirci tarafından izlenerek tüm zamanların en çok izlenen 15 filmi arasına adını yazdırdı. Film, babasının şirketinin başına geçerek CEO'luk görevini üstlenen Ferhat ve şirketin finans müdü Gökhan'ın hikayesini anlatıyor.

Baba Parası

Ahmet Kural ile Murat Cemcir'i son kez bir araya getiren Baba Parası 1 Ocak 2020 tarihinde vizyona girdi. Selçuk Aydemir'in yazıp yönettiği film 1 milyon 872 bin 347 seyirci tarafından izlendi. Film, ülkenin en zengin insanlarından birinin çocukları olduklarını öğrenen birbirlerinden habersiz kardeşlerin hikayesini takip ediyor.

Müjdemi İsterim

Ahmet Kural'ın başrolü Ecem Erkek ile paylaştığı Müjdemi İsterim 18 Kasım 2022 tarihinde vizyona girdi. Ömer Faruk Yardımcı'nın yönetmenliğini üstlenip senaryosunu Olcay Onur Kaya ile birlikte kaleme aldığı film 439 bin 991 seyirci tarafından izlendi. Film, üzerlerine atılan cinayet suçlamasını çözmek için mecburen işbirliği yapmak zorunda kalan Bulut ile Müjde'nin maceralarına odaklanıyor.

Efsane

Ahmet Kural ile Selçuk Aydemir'i dört yıl aradan sonra bir araya getiren Efsane 2 Şubat tarihinde vizyona girdi. Aytaç Medya imzalı film, tarifi aile içerisinde nesilden nesle aktarılan efsane yoğurdun sırrına ulaşmak için birbiriyle mücadele içine giren ikiz kardeşlerin eğlenceli hikayesini takip ediyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.