Search Party'nin final sezonundan ilk görseller yayınlandı

1.173 Gösterim
10 Kasım 2021 14:30
Search Party'nin final sezonundan ilk görseller yayınlandı

HBO Max, popüler kara komedi dizisi Search Party'nin final sezonu olacak 5. sezonundan ilk görselleri yayınladı. Dizinin yeni bölümleri, ocak ayında ekranlara gelecek.


2016 yılında başlayan Search Party, ilk iki sezonu TBS'te yayınlandıktan sonra 3. sezonuyla birlikte HBO Max'e geçiş yapmıştı. 4. sezonu Ocak 2021'de yayınlanan dizi, bir yıllık aradan sonra final sezonuyla 7 Ocak 2022'de tekrar izleyicinin karşısına çıkacak.

 

Alia Shawkat'ın oynadığı Dory Sief, John Reynolds'ın oynadığı Drew Gardner, John Early'nin oynadığı Elliott Goss ve Meredith Hagner'ın oynadığı Portia Davenport karakterlerinin oluşturduğu dört kişilik arkadaş grubunun, üniversiteden tanıdıkları bir kişinin esrarengiz şekilde aniden ortadan kaybolması sonrası olayın gizemini aydınlatmak için işe koyulmasıyla başlayan maceraları anlatan dizinin ocak ayında yayınlanacak final sezonu da önceki sezonlar gibi 10 bölümden oluşacak. 

 

Dory'nin, Jeff Goldblum tarafından canlandırılacak Tunnel Quinn adlı bir teknoloji milyarderiyle iş ortaklığına girişeceği yeni sezonun ilk görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.