Sean Bean ve Stephen Graham'lı Time dizisi yakında Gain'de!

2.377 Gösterim
18 Temmuz 2022 12:26
Sean Bean ve Stephen Graham'lı Time dizisi yakında Gain'de!

Başrollerinde Sean Bean ve Stephen Graham'ın yer aldığı BBC One dizisi Time,  Gain kataloğunda yerini alıyor.  İlk sezonu üç bölümden oluşan dizi, geçtiğimiz aylarda 2. sezonu için onay almıştı.


Tehlikeli mahkumlar tarafından öğrenilen sırrı nedeniyle ailesinin güvenliğiyle prensipleri arasında zorlu seçimler yapmak zorunda kalan Eric McNally adlı gardiyan ile alkol sorunuyla boğuşurken yaşadığı trafik kazası sonucu hapishaneye düşen Mark Cobden adlı öğretmeni merkezine alan BBC One dizisi Time, yakında Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 

Mark Cobden ve Eric McNally karakterlerine Sean Bean ve Stephen Graham'ın hayat verdiği dizide; James Nelson-Joyce, Hannah Walters, Dean Fagan, Jack McMullen, Paddy Rowan, Brian McCardie, Siobhan Finneran, Cal MacAninch, Nadine Marshall, David Calder ve Sue Johnston gibi isimler usta oyunculara eşlik ediyor.

Jimmy McGovern'ın yazdığı ve yönetmen koltuğunda Broadchurch, Des, Misfits, Humans gibi dizilerin çeşitli bölümlerini yöneten Lewis Arnold'ın oturduğu Time'ın üç bölümden oluşan ilk sezonu Ağustos 2021'de yayınlanmış ve dizi geçtiğimiz aylarda 2. sezonu için onay almıştı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.