Sean Baker imzalı The Florida Project GAİN'de yayında!

26.006 Gösterim
14 Haziran 2023 15:12
Sean Baker imzalı The Florida Project GAİN'de yayında!

Amerikan bağımsız sinemasının öne çıkan isimlerinden Sean Baker'ın yönetmenliğini üstlendiği, işsiz annesiyle birlikte motelde yaşayan altı yaşındaki bir kızın yaz maceralarını anlatan The Florida Project GAİN'de yayına girdi.


Starlet ve Tangerine filmleriyle adını duyuran, Amerikan bağımsız sinemasının öne çıkan isimlerinden Sean Baker'ın imzasını taşıyan ve Florida'da Disneyland’in yakınlarındaki bir motelde işsiz annesiyle birlikte yaşayan altı yaşındaki Moonee'nin sıcak yaz aylarında geçirdiği günlere odaklanan The Florida Project, GAİN'in film kataloğunda yerini aldı. Prömiyerini 70. Cannes Film Festivali'nde yapan 2017 çıkışlı film, Amerikan Film Enstitüsü tarafından yılın en iyi 10 filminden biri olarak seçilmişti.

Amerikan rüyasında kendine yer bulamayanların hikâyesini ele alan The Florida Project'in ana karakterleri olan altı yaşındaki küçük Moonee ve genç annesi Halley'ye, Brooklynn Prince ve Bria Vinaite hayat verirken, onlara motelin yöneticisi Bobby Hicks'i oynayan Willem Dafoe eşlik ediyor. Willem Dafoe'ya Akademi ve Altın Küre ödüllerinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü için adaylık getiren filmin senaryosunda, Baker ve Chris Bergoch'un ortak imzası bulunuyor.

GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşan The Florida Project'in fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.