Ryan Gosling, The Actor filminin başrolünde yer alacak

2.722 Gösterim
26 Şubat 2021 14:30
Ryan Gosling, The Actor filminin başrolünde yer alacak

Hollywood Reporter'ın haberine göre; The Notebook; La La Land, Crazy Stupid Love, The Nice Guys gibi filmlerde yer alan ünlü oyuncu Ryan Gosling, Donald E. Westlake’in Memory adlı romanından uyarlanan The Actor filminde New Yorklu aktör Paul Cole karakterine hayat verecek.


Filmin yönetmen koltuğunda, Community dizisiyle tanınan, aynı zamanda filmin Paul Young ile senaryosunu kaleme alan Duke Johnson oturacak. Yapımcılığını ise Innerlight Films Production yapım şirketiyle Abigail Spencer üstlenecek. Gosling, başrolünde yer almasının yanı sıra filmin yapımcılığını üstlenen isimlerden biri olacak.

 

Half Nelson ve La La Land ile En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterilen Ryan Gosling, 2017 yılında La La Land performansıyla Altın Küre Ödülleri Müzikal veya Komedi dalında En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı.

Gosling’i izleyeceğimiz bu filmde kendisi karşımıza Paul Cole karakteri ile çıkıyor. Paul Cole, 1950’lerin Ohio’sunda dövülüp terk edilmiş ve kendisini gizemli küçük bir köyde bulmuş New Yorklu bir oyuncudur. Filmde, hafızasıyla ilgili sorunlar yaşayan Paul'un eve dönmek için çıktığı nefes kesici anlara şahit olacağız.

 

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.