Rose Byrne’ün başrolünde yer aldığı Apple TV+ dizisi Physical’dan ilk fragman yayınlandı

3.456 Gösterim
28 Nisan 2021 15:00
Rose Byrne’ün başrolünde yer aldığı Apple TV+ dizisi Physical’dan ilk fragman yayınlandı

Rose Byrne’ün başrolünde yer aldığı, Apple TV+'ta 18 Haziran'da yayınlanacak kara mizah türündeki dizi Physical’dan ilk fragman yayınlandı.


Desperate Housewives dizisinden tanıdığımız film ve dizi yapımcısı Annie Weisman’nın Apple TV+ üzerinde yayınlanacak olan ilk dizisi Physical, 1980’lerin San Diego’sunda Sheila Rubin adlı bir ev hanımının aerobik egzersizleriyle kendisini keşfetmesini ve ekonomik olarak yükselmesini konu ediniyor.

 

Dizinin başrolünde Spy, Insidious, Bridesmaids ve Neighbors gibi yapımlarla tanınan Avustralyalı aktris Rose Byrne yer alıyorken kendisine Amerikalı komedyen Rory Scovel eşlik ediyor olacak. Dierdre Friel, Della Saba, Lou Taylor Pozci, Paul Sparks ve Ashley Liao gibi oyuncular ise dizinin kadrosundaki diğer isimler olacak. Dizinin pilot bölümünün yönetmen koltuğunda Craig Gillespie oturuyorken, dizinin yönetmen kadrosundaki diğer isimler Liza Johnson ve Stephanie Liang olacak.

 

18 Haziran’da yayınlanması planlanan, her bölümü yaklaşık 30 dakika süren 10 bölümlük kara mizah türündeki dizinin ilk haftasında 3 bölüm art arda yayınlanacak. Daha sonra ise her hafta dizinin bir yeni bölümünün yayınlanması bekleniyor. Ayrıca Rose Byrne; Alex Cunningham ve Marty Adelstein ile birlikte dizinin yapımcıları arasında olacak. 

 

Kaynak: theplaylist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.