Rose Byrne

Rose Byrne

Doğum Tarihi

24 Temmuz 1979

Yaş

42


Gelecek Filmler

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan Animasyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

6 Ağustos 2021

Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
21.02.2020 83.751 TL 3.807
12.04.2019 202.348 TL 10.481
29.03.2019 200.258 TL 11.597
19.05.2016 7.172.881 TL 546.829
13.05.2016 485.132 TL 33.891
12.06.2015 2.123.603 TL 181.708
24.04.2015 99.642 TL 7.802
09.05.2014 952.507 TL 80.354
03.06.2011 2.047.448 TL 212.998