Rose Byrne

Rose Byrne

Doğum Bilgisi

24 Temmuz 1979

Yaş

41


Gelecek Filmler

Peter Rabbit: Kaçak Tavşan Animasyon, Komedi, Macera

Dağıtımcı

Warner Bros. Türkiye

Vizyon Tarihi

22 Ocak 2021

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Patron Gibi 21 Şubat 2020
UIP Türkiye 3.807 83.751
Şipşak Aile 12 Nisan 2019
UIP Türkiye 10.481 202.348
Aşktan Kaçılmaz 29 Mart 2019
Bir Film 11.597 200.258
X-Men: Apocalypse 19 Mayıs 2016
TME Films 546.829 7.172.881
Kötü Komşular 2 13 Mayıs 2016
UIP Türkiye 33.891 485.132
Ajan 12 Haziran 2015
TME Films 181.708 2.123.603
Annie 24 Nisan 2015
Warner Bros. Türkiye 7.802 99.642
Kötü Komşular 9 Mayıs 2014
UIP Türkiye 80.354 952.507
X-Men: Birinci Sınıf 3 Haziran 2011
Tiglon 212.998 2.047.448