Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi'nden Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı

3.463 Gösterim
12 Ağustos 2016 12:55
Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi'nden Türkçe altyazılı yeni fragman yayınlandı

Star Wars hayranlarının merakla beklediği, oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi filminden Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı.


İstila (Monsters) ve Godzilla filmlerinden tanıdığımız Gareth Edwards'ın yönetmenliğini yaptığı, Felicity Jones, Diego Luna, Riz Ahmed, Donnie Yen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen ve Ben Mendelsohn gibi isimleri başrolünde izleyeceğimiz Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi'nden geçen ay içerisinde muazzam bir afiş ve özel klip yayınlanmıştı. Fakat hayranların beklentisi, içerisinde Darth Vader'ı görebilecekleri bir fragmandı. Bir süredir yayınlanacağı belirtilen ikinci fragman nihayet yayınlandı.

Zaman dilimi olarak Star Wars: Episode IV - A New Hope'un öncesinde yer edinecek olan Rogue One: Bir Star Wars Hikâyesi, Jyn Erso liderliğindeki bir grubun İmparatorluk'un tasarladığı mega silah Death Star'ın planlarını ele geçirme çabalarını konu edinecek.

 

Disney, hayranların merakla beklediği uzun fragmanı yayınladı fakat detaylı bir Darth Vader görüntüsü bekleyenlerin hayal kırıklığına uğrayabileceğini şimdiden belirtelim. 14 Aralık 2016 tarihinde vizyona girecek olan filmden yayınlanan Türkçe altyazılı ve Türkçe dublajlı yeni fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.