Robert Pattinson'ın corona virüs testinin pozitif çıkmasıyla The Batman'in çekimleri bir kez daha ertelendi

2.533 Gösterim
4 Eylül 2020 11:55
Robert Pattinson'ın corona virüs testinin pozitif çıkmasıyla The Batman'in çekimleri bir kez daha ertelendi

The Batman çekimlerinde Robert Pattinson'ın corona virüs testinin pozitif çıkması sonrası filmin prodüksiyonuna bir kez daha ara verildi.


Pandeminin patlak vermesiyle prodüksiyon süreci sekteye uğrayan yapımlardan biri olan ve çekimlerine yeniden ancak iki hafta önce başlanan The Batman'in seti bir kez daha durduruldu. Dün itibarıyla Warner Bros., yapılan testler sonucunda film ekibinden birinde Covid-19 saptandığını, bu durumdan ötürü filmin çekimlerinin bir süreliğine durdurulduğunu belirtmişti. Vanity Fair'ın özel haberine göre ekipte corona virüs pozitif çıkan isim ise Kara Şövalye'ye hayat veren Robert Pattinson.

 

Warner Bros. ve Pattinson cephesinden oyuncunun Covid-19'a yakalanması haberi hakkında bir açıklama ya da onaylama gelmezken, stüdyo testi pozitif çıkan kişinin protokollere uygun biçimde izolasyon sürecinde olduğunu belirtmekle yetindi. Pattinson'ın bu durumu sonrası The Batman'in çekimlerinin ne kadar bir süre durdurulacağını ilerleyen günlerde göreceğiz.

 

Geçen haftalarda The Batman'den yayınlanan fragmana buradan ulaşabilirsiniz. Filmin 1 Ekim 2021 tarihinden itibaren seyirciyle buluşması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.