Rillington Place dizisi GAİN'de yayına girdi

23.717 Gösterim
6 Haziran 2023 13:00
Rillington Place dizisi GAİN'de yayına girdi

İngiliz seri katil John Christie'nin gerçek hikâyesini anlatan üç bölümlük mini dizi Rillington Place, GAİN kütüphanesine eklendi.


1940'larda ve 1950'lerin başında Londra'daki evinde kendi karısı dahil en az sekiz kişiyi öldürerek İngiltere’yi şok eden seri katil John Reginald Halliday Christie’yi mercek altına alan Rillington Place dizisi GAİN kataloğunda yerini aldı. Yaklaşık birer saatlik üç bölümden oluşan BAFTA ödüllü mini dizinin her bölümü, farklı bir karakterin bakış açısından anlatılıyor.

Senaryosu Ed Whitmore ve Tracey Malone tarafından yazılan Rillington Place'in yönetmen koltuğunda daha önce Endeavour ve And Then There Were None gibi yapımlarda görev alan Craig Viveiros oturuyor. Ana karakterler John Reginald Christie, Ethel Christie, Timothy Evans, Beryl Evans'a hayat veren Tim Roth, Samantha Morton, Nico Mirallegro, Jodie Comer'ın başrolleri üstlendiği dizinin kadrosunda ayrıca Gilly Gilchrist, Eiry Thomas, Christopher Hatherall, Tim Bentinck, Sonya Cassidy ve John-Paul Hurley gibi isimler bulunuyor.

GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşan mini dizi Rillington Place'in fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.