Riley Keough'nun başrolünde yer aldığı Daisy Jones & The Six dizisinden teaser yayınlandı

5.401 Gösterim
26 Ocak 2023 18:37
Riley Keough'nun başrolünde yer aldığı Daisy Jones & The Six dizisinden teaser yayınlandı

Reese Witherspoon'un yapımcılığını yaptığı Daisy Jones & The Six dizisinden teaser yayınlandı. Dizi, 3 Mart 2023 tarihinden itibaren Amazon Prime Video'da izlenebilecek. 


Scott Neustadter ve Michael H. Weber'in yaratıcılığını yaptığı, Reese Witherspoon'un ise yapımcı olduğu Daisy Jones & The Six dizisinden teaser yayınlandı. Dizi, Taylor Jenkins Red'in röportaj havasında kurgulanan, Goodreads sitesinde okurlar tarafından 2019 yılının en iyi kurgu kitabı seçilen Daisy Jones and The Six'ten uyarlandı.

 

Daisy Jones & The Six, Daisy Jones ve Billy Dunne isimli iki solist tarafından 70'lerde yönetilen grubun onlarca yıl sonra nasıl bu kadar efsanevi bir Rock'n Roll grubu olduklarını anlatan bir mini müzikal dram dizisi olacak. 

 

Daisy Jones & The Six dizisinin oyuncu kadrosunda Riley Keough, Sam Claflin, Camila Morrone, Will Harrison, Suki Waterhouse, Josh Whitehouse, Sebastian Chacon, Nabiyah Be ve Tom Wright gibi isimler yer alıyor. Dizi, 3 Mart 2023 tarihinden itibaren Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

 

Daisy Jones & The Six dizisinin tanıtım videosuna aşağından ulaşabilirsiniz. 

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.