Regina King ve Idris Elba'lı western The Harder They Fall'dan fragman yayınlandı

2.833 Gösterim
24 Haziran 2021 18:29
Regina King ve Idris Elba'lı western The Harder They Fall'dan fragman yayınlandı

Idris Elba, Regina King, Jonathan Majors, Zazie Beetz, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield gibi isimlerden oluşan zengin kadrosuyla dikkat çeken Netflix yapımı western The Harder They Fall'dan fragman yayınlandı.


2013 yılında They Die by Dawn isimli orta metraj westerni yöneten Jeymes Samuel'in ilk uzun metraj filmi olan The Harder They Fall'da, iki ezeli düşmanı yıllar sonra karşı karşıya getiren bir western hikâyesi ele alınıyor.

 

Oyuncu kadrosunda Idris Elba, Regina King, Jonathan Majors, Zazie Beetz, Delroy Lindo, LaKeith Stanfield gibi isimlerin yer aldığı filmin senaryosunda, yönetmen Samuel ile birlikte Boaz Yakin'in imzası bulunuyor.

 

Bu yıl içerisinde Netflix'te yayınlanması beklenen filmin konusu ise şöyle:

 

Kanun kaçağı Nat Love, düşmanı Rufus Back'in hapisten çıktığını öğrendiğinde Rufus'u bulup intikam almak için çetesini yeniden bir araya toplar. Bu iddialı ve kesinlikle modern Western öyküsünde Nat'e yolculuğunda eski aşkı Stagecoach Mary, sağ kolu olan yardımcısı, çabuk parlayan Bill Pickett, bir diğer yoldaşı hızlı tetikçi Jim Beckwourth ve eskiden düşmanken sürpriz şekilde müttefike dönüşen yeni bir dostu eşlik eder. Rufus Back'in de bir o kadar göz korkutucu kendi çetesi vardır. "Tehlikeli" Trudy Smith ve Cherokee Bill gibi çete üyelerine sahip grup, yenilgi nedir bilmez.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.