Raised by Wolves'un 2. sezonundan fragman yayınlandı

2.480 Gösterim
14 Ocak 2022 15:24
Raised by Wolves'un 2. sezonundan fragman yayınlandı

HBO Max'in yapımcılığını Ridley Scott'ın üstlendiği bilim kurgu dizisi Raised By Wolves'un 3 Şubat'tan itibaren ekranlara gelecek 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.


Eylül 2020'de yayınlanan 10 bölümlük ilk sezonuyla büyük beğeni toplayan, Amanda Collin ve Abubakar Salim'in canlandırdığı iki androidin, dünyada yaşanan büyük bir savaştan sonra yeni bir medeniyet kurmak amacıyla insan ırkından çocukları yetiştirerek insan soyunun devamını sağlamaları için Kepler-22b adlı gezegene gönderilmesiyle yaşananları konu alan bilim kurgu dizisi Raised by Wolves'un 2. sezonundan yeni bir fragman yayınlandı. Yeni sezon, 3 Şubat'tan itibaren HBO Max'te izleyiciyle buluşacak.

 

Alien ve Blade Runner gibi filmleriyle bilim kurgu alanında önemli eserleri olan, 4 Oscar adaylığı bulunan usta yönetmen Ridley Soctt'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin hikâyesi, 2. sezonda iki androidin, çocukların daha güvende olacağını düşündükleri Kepler-22b'nin tropikal bölgesine taşınacak. Fakat fragmanda görüldüğü kadarıyla aile, güvenli olduğunu düşündükleri bu bölgede de beklenmedik tehditlerle karşı karşıya kalacak. Yaratıcılığını Aaron Guzikowski'nin yaptığı dizinin kadrosunda Travis Fimmel, Niamh Algar, Kim Engelbrecht, Winta McGrath, Jordan Loughran, Matias Varela, Felix Jamieson ve Ethan Hazzard gibi isimler bulunuyor. 

 

HBO Max'in orijinal yapımı olan Raised by Wolves'un 3 Şubat'tan itibaren ekranlarda olacak 2. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.