Poyraz Karayel: Küresel Sermaye'den ilk fragman yayınlandı

4.561 Gösterim
28 Kasım 2017 14:20
Poyraz Karayel: Küresel Sermaye'den ilk fragman yayınlandı

Poyraz Karayel isimli dizideki karakterlerin sinema macerasını anlatacak olan Poyraz Karayel: Küresel Sermaye'den ilk fragman yayınlandı.


Başrollerini Musa Uzunlar, Emel Çölgeçen, Erkan Can, Şükran Ovalı ve Reha Özcan'ın paylaştığı Poyraz Karayel: Küresel Sermaye, mafya lideri Kulaksız Adnan'ın, kızı Yasemin'i sevgilisi Semih'ten ayırmaya çalışmasıyla gelişen olayları konu ediniyor. 

 

Aynı adlı dizinin öncesinde, 2014 yılında geçen hikâyede mafya babası Kulaksız Adnan'ın kızı Yasemin, kirli işler yapan Mahber'in oğlu Semih ile beraberdir. Bu ilişkiyi onaylamayan Kulaksız Adnan, kızını Semih'ten ayırması için Bahri Umman'ı görevlendirir. Bahri'nin bu görevi kendi adamı Sadrettin ve onun çevresindekilere vermesiyle tehlikeli ama bir o kadar da komik ve heyecanlı bir maceranın kapısı aralanmış olur.

Poyral Karayel: Küresel Sermaye'nin yönetmen koltuğunda Osman Taşçı otururken senaryosu Ethem Özışık'ın kaleminden çıkıyor. 15 Aralık 2017 tarihinde vizyona girecek olan filmin yayınlanan ilk fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.