Pixar yapımı animasyon filmi Soul'dan yeni fragman yayınlandı

2.507 Gösterim
15 Ekim 2020 13:20
Pixar yapımı animasyon filmi Soul'dan yeni fragman yayınlandı

Up ve Inside Out gibi yapımlara imza atan Pete Docter'ın yönettiği, geçtiğimiz günlerde prömiyerinin gerçekleştiği Londra Film Festivali'nde büyük övgüler toplayan Soul'dan yeni fragman yayınlandı.


Yılın en merak edilen filmlerinden biri olan Soul, 11 Ekim'de Londra Film Festivali'nde prömiyerini gerçekleştirdi ve eleştirmenlerden tam not aldı. Pete Docter'ın önceki yapımlarında yakalamayı başardığı duygunun benzerini seyirciye sunduğu belirtilen film, her zaman bir caz müzisyeni olmak isteyen fakat hayatı ilerledikçe bu hayalinden uzaklaştığını hisseden öğretmen Joe'nun, kendisini bu hayale yaklaştıracağına inandığı müjdeli bir haberi aldığı sırada anlam veremediği bir şekilde ruhlar diyarına geçmesini ve burada tanıştığı küçük ruh 22'nin yardımlarıyla hayatına geri dönmeye çalışmasını konu ediniyor.

 

Disney'in geçen hafta aldığı kararla Disney+ stream platformunun aktif olduğu ülkelerde 25 Aralık'ta platform üzerinden yayınlayacağını açıkladığı filmin, Mulan'dan farklı olarak filmi izlemek isteyen Disney+ abonelerine ekstra bir maliyeti olmayacak. Türkiye gibi Disney+'ın henüz aktif olmadığı ülkelerde film sinemalarda vizyonda yer alacak. Fakat filmin daha önce belirlenen 20 Kasım vizyon tarihinin değişmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.