Pete Docter

Pete Docter

Doğum Bilgisi

9 Ekim 1968

Yaş

52


Gelecek Filmler

Soul 3 Boyutlu, Animasyon

Dağıtımcı

UIP Türkiye

Vizyon Tarihi

20 Kasım 2020

Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Ters Yüz 19 Haziran 2015
UIP Türkiye 489.265 5.606.412
Yukarı Bak 16 Ekim 2009
UIP Türkiye 284.904 2.620.813
Vol-i 26 Eylül 2008
UIP Türkiye 174.447 1.488.597
Sevimli Canavarlar 19 Nisan 2002
UIP Türkiye 27.239 335.378
Oyuncak Hikayesi 2 12 Mayıs 2000
UIP Türkiye 149.549 283.062