Phoebe Waller-Bridge, Daniel Craig'li Bond 25'in senaryosunu revize etmek için ekibe dahil oluyor

2.429 Gösterim
15 Nisan 2019 10:53
Phoebe Waller-Bridge, Daniel Craig'li Bond 25'in senaryosunu revize etmek için ekibe dahil oluyor

Fleabag ve Killing Eve dizilerinin yaratıcısı olarak yakından tanıdığımız Phoebe Waller-Bridge'ın Daniel Craig'li Bond 25'in senarist ekibine katılması bekleniyor.


Uzun yıllardır devam eden James Bond serisinin yeni filmi Bond 25'in vizyon tarihi yaklaşmaya devam ederken filmin prodüksiyon öncesi süreci hâlâ tamamlanmamış gibi duruyor. Son dört filmde sevilen karaktere hayat veren Daniel Craig'in yeniden role döneceği filmin yönetmen koltuğu için ilk etapta usta isim Danny Boyle ile anlaşılmış fakat sonrasında birtakım anlaşmazlıklar nedeniyle yollar ayrılmıştı. Beasts of No Nation ve True Detective ile kariyerinde hızlıca yükselmeye devam eden Cary Joji Fukunaga'nın yönetmen koltuğunda oturması kararlaştırılan Bond 25'in senaryo süreci ise tüm hızıyla değişmeye devam ediyor.

 

Neal Purvis ve Robert Wade'in senaryosunu Scott Z. Burns'ün yeniden kaleme aldığı filmin senaryo kadrosuna Daniel Craig'in isteğiyle Phoebe Waller-Bridge'in katılması bekleniyor. Fleabag adlı kendi tiyatro metnini 2016 yılında aynı adlı televizyon dizisine dönüştürerek kariyerindeki başarılı çıkışını yakalayan yine aynı dönemde Crashing adlı dizinin yaratıcılığı ve başrolüne hayat veren sonrasında Broadchurch ve Solo: A Star Wars Story gibi yapımlarla farklı kitlelerden seyircilerin dikkatini çekmeyi başaran Waller-Bridge'in halihazırdaki Bond 25'in senaryosunu kendi mizah anlayışı ve tarzıyla canlandırması için görüşmeler sürüyor. The Guardian'da yer alan habere göre Craig ile bir araya gelen Phoebe Waller-Bridge, filmin senaryosu için neler yapılabileceği üzerine bir toplantı gerçekleştirdiler. Henüz iki taraftan da olumlu bir cevap gelmemiş olmasına rağmen görüşmeler devam ediyor. Daniel Craig'li son film olması muhtemel olan Bond 25'in, 08 Nisan 2020 tarihinde ülkemizde vizyona girmesi planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.