Peter Dinklage, kült film The Toxic Avenger'ın yeniden çevriminin başrolünde yer alacak

1.617 Gösterim
1 Aralık 2020 11:34
Peter Dinklage, kült film The Toxic Avenger'ın yeniden çevriminin başrolünde yer alacak

Game of Thrones ile adını daha geniş kitlelere duyuran Peter Dinklage, 1984 yapımı kült film The Toxic Avenger'ın yeniden çevriminin başrolünde yer alacak.


Yaptığı B filmleri ile ünlü Troma Entertainment'ın 1984 yapımı filmi The Toxic Avenger, yine B filmi kökenlerini koruyarak anlattığı "umulmadık süper kahraman" hikâyesiyle ilgi görmüş ve kısa sürede kült film mertebesine yükselmişti. Variety'nin haberine göre, Troma Entertainment'ın tekrardan ele alarak çekeceği The Toxic Avenger yeniden çevriminin başrolü için Peter Dinklage ile anlaşıldı.

Bir kült klasik olduktan sonra müzikalden animasyon dizisine, farklı alanlarda popüler kültür ürünü olmaya devam eden The Toxic Avenger, zehirli atıkların hunharca çevreye atıldığı Tromaville'de yaşayan ve hor görülen bir genç olan Melvin'in, bir zehirli atık variline düştükten sonra yaşadığı fiziksel değişimini ve halkın sorunlarına koşturan Toxic Avenger'a evrilmesini anlatıyordu. I Don't Feel at Home in This World Anymore filmiyle 2017 yılında Sundance'ten Jüri Büyük Ödülü ile dönen Macon Blair, Dinklage'in başrolünde yer alacağı yeniden çevrimin senaryosunu kaleme alıp yönetmenliğini üstlenecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.