Pedro Pascal, Wonder Woman 2'nin kadrosuna dahil oldu

3.208 Gösterim
29 Mart 2018 11:54
Pedro Pascal, Wonder Woman 2'nin kadrosuna dahil oldu

Game of Thrones ve Narcos gibi dizilerle kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan ve en son Kingsmen: The Golden Circle'da yer alan Pedro Pascal, önemli bir rolle Wonder Woman 2'nin kadrosuna dahil oldu.


Gerek dünya çapındaki gişe hasılatı gerek layık görüldüğü ödüllerle DC Sinematik Evreni'nin bugüne kadarki en başarılı filmlerinin başında gelen Wonder Woman'ın devam filminde Gal Gadot sevilen kahramana hayat vermeye devam ederken Patty Jenkins yeniden yönetmen koltuğuna oturmanın yanında filmin yapımcılığını da üstleniyor. Dave Callaham'ın senaryosunu kaleme alacağı Wonder Woman 2'nin kadrosuna katılan isimlerden biri filmin ana kötü karakteri Cheetah ile Kristin Wiig olurken filmin kadrosu genişlemeye devam ediyor. Şu günlerde, J.C. Chandor'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Netflix filmi Triple Frontier'in çekimlerine devam eden Pedro Pascal, Wonder Woman 2'yle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Pascal'ın hayat vereceği karakter henüz açıklanmasa da hikâye içerisindeki en önemli rollerden biri olacağı kesinleşmiş durumda.

 

İlk filmi sonrasında beklentileri bir hayli yukarı çeken Wonder Woman 2, 01 Kasım 2019 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.