Peaky Blinders'ın yaratıcısının yeni dizisi SAS: Rogue Heroes'tan ilk görseller yayınlandı

1.428 Gösterim
2 Kasım 2021 14:49
Peaky Blinders'ın yaratıcısının yeni dizisi SAS: Rogue Heroes'tan ilk görseller yayınlandı

BBC, Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight'ın II. Dünya Savaşı yıllarında geçen SAS: Rogue Heroes adlı mini dizisinden ilk görselleri yayınladı.


Steven Knight'ın Ben Macintyre'ın SAS: Rogue Heroes – the Authorized Wartime History adlı kitabından esinlenerek oluşturduğu dizi, II. Dünya Savaşı'nın zorlu koşulları altında kurulan İngiliz Özel Hava Kuvvetleri'nin savaşın en karanlık yıllarında Kuzey Afrika'da verdiği mücadeleyi gerçeklere sadık kalarak anlatacak. 

 

Yönetmenliğini daha önce House of Cards, The Leftovers, The Serpent, The Missing gibi dizilerde çalışan Tom Shankland'ın yaptığı dizide David Stirling, Paddy Mayne, Jock Lewes, Eve, Wrangel Clarke gibi ana karakterleri sırasıyla Connor Swindells, Jack O'Connell, Alfie Allen, Sofia Boutella ve Dominic West canlandırıyor. Oyunculara dizide Tom Glynn-Carney, Jason Watkins, Stuart Campbell, Virgile Bramly gibi isimler eşlik ediyor.

 

Çekimleri Birleşik Krallık ve Fas'ta yapılan altı bölümlük mini dizinin yayınlanan ilk görsellerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.