Peaky Blinders'ın yaratıcısının yeni dizisi SAS: Rogue Heroes'tan fragman yayınlandı

1.693 Gösterim
4 Ekim 2022 12:47
Peaky Blinders'ın yaratıcısının yeni dizisi SAS: Rogue Heroes'tan fragman yayınlandı

Peaky Blinders'ın yaratıcısı Steven Knight'ın İngiliz Özel Hava Kuvvetleri'nin II. Dünya Savaşı'nda verdiği mücadeleyi konu alan yeni dizisi SAS: Rogue Heroes'tan fragman yayınlandı.  6 bölümlük mini dizinin bu sonbaharda ekranlarda olması bekleniyor.


Ben Macintyre'ın aynı adlı kitabından uyarlanan ve İngiliz Özel Hava Kuvvetleri'nin II. Dünya Savaşı sırasında Kuzey Afrika'da verdiği mücadeleyi gerçek olaylardan esinlenerek anlatacak olan BBC dizisi SAS: Rogue Heroes'tan fragman yayınlandı. Bu yıl bitmeden izleyiciyle buluşması beklenen 6 bölümlük dizi, ABD'de Epix tarafından yayınlanacak ve Rouge Heroes adını taşıyacak.

 

Dizide Müttefik Devletleri'nin acımasız ve kanlı savaşı kazanmalarına yardımcı olmaya çalışan ekibin önde gelen askerlerini Connor Swindells, Alfie Allen, Sofia Boutella, Dominic West ve Jack O’Connell oynarken başrollerdeki bu oyunculara Jason Watkins, Stuart Campbell, Theo Barklem-Biggs, Corin Silva, Bobby Schofield, Moritz Jahn, Ralph Davis, Arthur Orcier, Virgile Bramly, David Alcock ve Tom Hygreck gibi isimler eşlik ediyor.

 

Peaky Blinders'ın yaratıcısı ve Taboo'nun senaristlerinden olan Steven Knight'ın kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda House of Cards, The Punisher, The Serpent, Les Misérables gibi dizilerde çalışan Tom Shankland oturuyor. SAS: Rogue Heroes'un AC/DC'nin Dirty Deeds Done Dirt Cheap şarkısı eşliğinde yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.