Paul Thomas Anderson'ın çekimleri başlayan yeni filminin kadrosu netleşiyor

1.456 Gösterim
3 Eylül 2020 16:00
Paul Thomas Anderson'ın çekimleri başlayan yeni filminin kadrosu netleşiyor

Paul Thomas Anderson'ın prodüksiyon aşaması henüz başlayan yeni filminin kadrosu netleşiyor. Yönetmenin birçok kez birlikte çalıştığı ve 2014 yılında hayatını kaybeden usta oyuncu Phillip Seymour Hoffman'ın oğlu Cooper Hoffman, filmde Bradley Cooper, Alana Haim, Benny Safdie gibi isimlere katıldı.


Paul Thomas Anderson, geçen yılın son çeyreğinde duyurulan yeni filminin çekimlerine start verdi. Yönetmenin Boogie Nights, Magnolia ve Punch Drunk Love gibi filmlerini çektiği San Fernando Valley'de çekimlerini gerçekleştirdiği yeni film, 1970'li yıllarda başarılı bir çocuk oyuncu kariyeri de olan bir lise öğrencisinin hikâyesini anlatacak.

 

THR'ın filmle ilgili yeni haberine göre ise, filmin oyuncu kadrosunda sürpriz bir isim yer alıyor. Hard Eight, Boogie Nights, Punch Drunk Love, Magnolia ve The Master gibi filmlerde sinemacıyla birlikte çalışan ve 2014 yılında hayatını kaybeden Oscar ödüllü usta oyuncu Phillip Seymour Hoffman'ın oğlu Cooper Hoffman, filmin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Profesyonel bir oyunculuk deneyimi olmayan Cooper Hoffman; yıldız oyuncu Bradley Cooper, Paul Thomas Anderson'ın birçok kez kliplerini yönettiği ve filmin geçtiği yer olan San Fernando Valley çıkışlı üç kız kardeşten oluşan ünlü müzik grubu Haim'in üyesi Alana Haim ve Heaven Knows What, Good Time, Uncut Gems gibi filmlerle yakın dönemin dikkat çeken yönetmenleri Safdie Kardeşlerden Benny Safdie gibi isimlerle filmde birlikte yer alacak. Merakla beklenen filmin gelecek yıl gösterime girmesi bekleniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.