Party Down, orijinal kadrosundan isimlerle ekranlara geri dönüyor

1.478 Gösterim
17 Kasım 2021 12:49
Party Down, orijinal kadrosundan isimlerle ekranlara geri dönüyor

2010 yılında yayınlanan 2. sezonuyla ekranlara veda eden ve yıllar içerisinde kült mertebesine ulaşan Party Down dizisi, kadrosunu büyük ölçüde koruyarak izleyiciyle tekrar buluşacak.


Amerikan sitcom dizisi Party Down, yayınlandığı 2009-2010 yıllarında kendisine has bir hayran kitlesi kazanmış fakat ekranlara erken veda ederek sevenlerini üzmüştü. Geçtiğimiz mart ayında dizinin tekrar çekileceği açıklanmıştı. Starz'dan alınan bilgiye göre dizinin yıldızları Adam Scott, Jane Lynch, Ken Marino, Martin Starr, Ryan Hansen ve Megan Mullally yeniden çekilecek 6 bölümlük mini seride yer almak için imzaları atarken, geçtiğimiz günlerde Fatal Attraction ve Fleishman Is in Trouble adlı dizilerde rol alacağı açıklanan Lizzy Caplan, takviminin uyuşmaması nedeniyle projede yer alamayacak. 

Party Down, bir şekilde kendilerini Hollywood'a atma hevesinde olan bir grubun, Los Angeles'ta bir catering şirketinde çalışırken yaşadıkları maceraları anlatıyor. Henry Pollard, Ron Donald, Kyle Bradway, Roman DeBeers, Casey Klein, Lydia Dunfree ve Constance Carmell adlı karakterlerden oluşan ekip, her bölümde farklı bir etkinlikte görev alırken, değişik ve renkli konuklarla absürt olaylar yaşıyor. İlk iki sezonu onar bölümden oluşan Party Down'ın gelecek sene yayınlanacak projesi ise 6 bölümden oluşacak bir mini seri olacak. Orijinal dizinin yaratıcıları ve yönetici yapımcıları olan Roy Thomas, John Enbom, Paul Rudd ve Dan Etheridge gibi isimler mini seride de görevlerinin başında olacak.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.