Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerinde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi açıklandı

2.726 Gösterim
6 Aralık 2023 22:20
Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın başrollerinde yer aldığı Kızıl Goncalar dizisinin yayın tarihi açıklandı

Başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal'ın yer aldığı, Gold Film imzalı Kızıl Goncalar dizisi 18 Aralık'tan itibaren pazartesi akşamları Fox TV'de ekranlara gelecek.


Son olarak Merhamet dizisinde yer alan Özgü Namal'ın 10 yıl aradan sonra televizyon ekranlarına dönüşünü müjdeleyen, başrolünü ünlü oyuncu ve müzisyen Özcan Deniz ile paylaştığı Kızıl Goncalar dizisi, 18 Aralık'tan itibaren pazartesi akşamları Fox TV'de ekranlara gelecek. Yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturduğu dizi, seküler bir hayat tarzına sahip Levent ile muhafazakar bir hayat süren Meryem'in fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" uğruna verdikleri ebeveynlik mücadelesini konu ediniyor.

 

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Kızıl Goncalar dizisinin senaryosu Necati Şahin imzası taşıyor. Özcan Deniz'in Levent,  Özgü Namal'ın Meryem karakterine hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut ve Sitare Akbaş yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.