Osman Sınav imzalı Kör Nokta dizisinin yayın tarihi belli oldu

1.477 Gösterim
13 Eylül 2024 14:31
Osman Sınav imzalı Kör Nokta dizisinin yayın tarihi belli oldu

Osman Sınav'ın yeni dizisi Kör Nokta, 21 Eylül'den itibaren cumartesi akşamları ATV'de seyirciyle buluşacak. İsmail Ege Şaşmaz, Rabia Soytürk ve Çağla Boz'un başrolü paylaştığı dizi, Gece ve Aslım adındaki iki genç kızın hikâyesini merkezine alarak büyük bir trafik kazasının ardından yaşanan aşk, ihanet ve entrikalarla örülü olayları anlatıyor.


1990'lı yıllarda Deli Yürek, 2000'li yıllarda Ekmek Teknesi ve Kurtlar Vadisi, 2010'lu yıllarda Sen Anlat Karadeniz gibi her dönem Türk televizyonlarında reyting rekortmeni dizilere imza atan Osman Sınav'ın yeni dizisi Kör Nokta 21 Eylül'den itibaren cumartesi akşamları ATV'de seyirciyle buluşacak. Senaryosunu Funda Alp ve Didem Kaplan'ın kaleme aldığı dizi, Gece ve Aslım adındaki iki genç kızın hikayesini merkezine alarak, büyük bir trafik kazasının ardından yaşanan aşk, ihanet ve entrikalarla örülü olayları anlatıyor.

 

Yapımcılığını Sinegraf'ın üstlendiği Kör Nokta dizisinin yönetmen koltuğunda Yusuf Ömer Sınav oturuyor. Başrollerinde İsmail Ege Şaşmaz, Rabia Soytürk ve Çağla Boz'un yer aldığı dizinin oyuncu kadrosunu Yalçın Hafızoğlu, İlayda Çevik, Kürşat Alnıaçık, Ruhi Sarı, Mehtap Bayri, Hilmi Özçelik, Cansu Fırıncı, Görkem Kasal, Aylin Kabasakal ve Öyküsu Özyürek oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.