Orta! Kafa! Aşk! dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı

1.855 Gösterim
3 Mart 2022 17:18
Orta! Kafa! Aşk! dizisinin 2. sezonundan fragman yayınlandı

Başrollerinde Su Kutlu, Can Sipahi, Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri'nin yer aldığı Orta! Kafa! Aşk!'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Yeni sezon, mart ayı içerisinde Gain ekranlarında olacak.


Selin ve Semih'in ilişkilerinin filizlendiği, kavgaların yaşandığı, gelgitlerin olduğu tüm anları ve çiftin çevresinde gelişen olayların tüm yönlerini iki spikerin anlatımıyla izleyiciye aktaran Gain dizisi Orta! Kafa! Aşk!'ın 2. sezonundan fragman yayınlandı. Semih ve Selin’in ilişkilerini maç tadında izlemek için izleyicileri tribünlere davet eden dizinin yeni sezonu, mart ayı içerisinde Gain ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

 

Can Evrenol'un yönettiği dizide; ilişkileri mercek altına alınan çift Selin ile Semih'e, Su Kutlu ile Can Sipahi hayat verirken, yaşananları seyirciye aktaran maç spikerleri Mesut Çak ve Fikri Bilir'i, Engin Hepileri ve Cengiz Bozkurt canlandırıyor. Yayınlanan fragmanda, ilk sezonunda uzman yorumcu olarak Arda Türkmen ve Rocco Siffredi gibi isimleri konuk eden dizinin, yeni sezonda Yılmaz Vural, Sermet Erkin ve Suzan Kardeş gibi ünlülerin fikirlerine başvuracağı görülüyor. 

 

Orta! Kafa! Aşk!'ın mart ayında Gain ekranlarında olacak 2. sezonundan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.