Orta! Kafa! Aşk! dizisi 2. sezonuyla Gain'de yayında!

2.076 Gösterim
25 Mart 2022 16:38
Orta! Kafa! Aşk! dizisi 2. sezonuyla Gain'de yayında!

Semih-Selin çiftinin ilişkisinin tüm yönlerini, maç spikerlerinin anlatımıyla ele alan Orta! Kafa! Aşk!'ın 2. sezonu, yayınlanan ilk iki bölümüyle başladı. Başrollerinde Su Kutlu, Can Sipahi, Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri'nin yer aldığı dizi, Gain'de izleyiciyle buluşuyor.


İlişkilere bir futbol mücadelesi tadında yaklaşan ve farklı formatıyla gösterildiği tüm ülkelerde büyük ilgi gören The Match'in Türkiye uyarlaması olan Gain dizisi Orta! Kafa! Aşk!'ın 2. sezonu, aynı günde yayınlanan ilk iki bölümüyle başladı. 

 

İlk bölümünde; Semih'in birinci sezon finalinde kendisinden ayrılan Selin'in katılacağını öğrendiği bir sünnet düğününe giderek zorlu atmosferde Selin'le yeniden iletişim kurmaya çalışmasını, ikinci bölümde ise; Selin'den özür dilemek için arkadaşlarının tiyatro oyununa çok önemli bir sahne yerleştirmesiyle yaşananları izlediğimiz Orta! Kafa! Aşk!'ın 2. sezonunun yönetmen koltuğunda Şevki Es oturuyor.

 

Senaryosu İdris Meydi, Volkan Yaveroğlu, Sercan Erol ve Elena Kıyaeva tarafından yazılan 2. sezonun ilk iki bölümünde, sünnet profesörü Levend Özkan ve ünlü illüzyonist Sermet Erkin uzman yorumcu olarak diziye konuk oluyor. Başrollerinde Su Kutlu, Can Sipahi, Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri'nin yer aldığı Gain dizisi Orta! Kafa! Aşk!'ın 2. sezonundan yayınlanan fragmanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.