Onur Ünlü'nün yönettiği Gerçek Kesit: Manyak'ın detayları belli oldu

7.317 Gösterim
8 Mart 2018 13:15
Onur Ünlü'nün yönettiği Gerçek Kesit: Manyak'ın detayları belli oldu

Onur Ünlü'nün yönetmenliğini üstlendiği, Gerçek Kesit televizyon programında yer alan Cahit Kaşıkçılar'ın senaryosunu yazıp başrolünde yer aldığı Gerçek Kesit: Manyak filminin vizyon afişi yayınlandı ve konusu netleşti.


Son dönemde hayli yoğun bir tempoda film ve dizi çalışmalarında bulunan Onur Ünlü'nün, sürpriz bir şekilde bir Gerçek Kesit hikâyesinin ele alınacağı filmi yönettiğini birkaç ay önce açıklamış, akabinde filmin vizyon tarihi de belli olmuştu. 23 Mart'ta gösterime gireceği açıklanan filmin vizyonu yaklaştıkça Gerçek Kesit: Manyak ilgili detaylar da netleşmeye başladı. Filmin senaryosuna da imza atan Cahit Kaşıkçılar'a Emel Emir, Fatma Pazvant, Mehmet Vanlıoğlu, Erdal Parmaksız, Zehra Sözügüzel, Mesut Hakyemez ve Perihan Savaş gibi isimlerin eşlik ettiği filmin görüntü yönetmenliğini birçok filmde Onur Ünlü ile birlikte çalışan Vedat Özdemir üstlendi.

23 Mart'tan itibaren Bir Film dağıtımcılığında seyirciyle buluşacak olan filmin konusu ise şöyle:

 

Belediyede temizlik hizmetlerinde görevli olan Rıza, annesine son derece düşkündür. Bu düşkünlüğü, çok istemesine rağmen evlenip bir yuva kurmasına da mani oluyordur. Karşı apartmana taşınan Serpil adlı çocuklu ve dul bir kadının hayatına girmesiyle, Rıza'nın evlilik hayalleri yeniden alevlenir, fakat bir yandan da suçluluk duygusu gittikçe artıyordur. Öyle ki, bir süre sonra gerçek hayatla bağı iyice kopmaya, annesine daha da bağlanmaya başlar. Rıza artık annesinin öldüğünün bile farkında olmadan onunla yaşamaya devam ediyor, bir yandan da umutsuzca Serpil'le ilişki kurmaya çalışıyordur.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.