Vedat Özdemir

Vedat Özdemir


Filmografi

Filmin Adı Vizyon Tarihi T. Hasılat T. Seyirci
23.11.2018 93.616 TL 7.060
21.09.2018 3.242.430 TL 259.721
09.05.2018 337.930 TL 26.880
23.03.2018 93.489 TL 7.680
13.10.2017 7.911.935 TL 655.693
23.09.2016 11.321 TL 961
25.12.2015 54.394 TL 6.018
28.08.2015 1.095.374 TL 107.663
10.04.2015 169.290 TL 16.777
13.03.2015 13.731 TL 1.115
06.02.2015 9.186.465 TL 911.833
12.12.2014 865.537 TL 73.134
18.07.2014 7.215 TL 721
09.05.2014 153.020 TL 15.614
18.04.2014 1.478.920 TL 138.641
11.04.2014 533.286 TL 55.312
28.02.2014 746.323 TL 81.563
17.01.2014 990.827 TL 97.575
01.11.2013 - -
17.05.2013 163.662 TL 20.339
15.03.2013 2.979.909 TL 304.490
08.02.2013 3.332.313 TL 348.664
12.10.2012 6.746.225 TL 725.518
06.01.2012 615.513 TL 79.663
18.11.2011 436.237 TL 45.253
31.12.2010 213.418 TL 22.847
18.12.2009 1.187.524 TL 138.957
16.10.2009 19.816.778 TL 2.436.780