Obi-Wan Kenobi dizisinden ilk fragman yayınlandı

2.616 Gösterim
10 Mart 2022 11:20
Obi-Wan Kenobi dizisinden ilk fragman yayınlandı

Star Wars dizisi Obi-Wan Kenobi'den ilk fragman yayınlandı. Ewan McGregor'un Obi-Wan Kenobi rolüne geri döndüğü mini dizi, 25 Mayıs'tan itibaren Disney+'ta yayınlanacak.


Star Wars hayranları tarafından merakla beklenen Obi-Wan Kenobi dizisinden ilk fragman yayınlandı. 6 bölümden oluşacak olan mini dizinin ilk bölümü, 1977 yılı yapımı orijinal Star Wars filminin gösterime girişinin 45. yıl dönümü olan 25 Mayıs 2022'de Disney+ ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Kalan bölümler birer hafta arayla yayınlanacak ve dizi 29 Haziran'da final yapacak. 

 

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith'in 10 yıl sonrasında yaşananları konu alan Obi-Wan Kenobi dizisinde, Ewan McGregor ve Hayden Christensen rollerine geri dönerek Obi-Wan Kenobi ve Anakin Skywalker'a hayat veriyor. Awake, King Arthur: Legend of the Sword ve Army of the Dead gibi filmlerin senaryosunu yazan Joby Harold'ın kaleme aldığı, daha önce The Mandalorian'ın 2 bölümünü çeken Deborah Chow'un yönetmenliğini yaptığı dizinin kadrosunda McGregor ve Christensen'in yanısıra Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend,  Simone Kessell, Benny Safdie ve Maya Erskine gibi isimler yer alıyor. 

 

Obi-Wan Kenobi dizisinden yayınlanan ilk fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.