Nicole Kidman, Karyn Kusama'nın yeni filmi Destroyer'ın başrolünde yer alacak

3.328 Gösterim
5 Ekim 2017 12:27
Nicole Kidman, Karyn Kusama'nın yeni filmi Destroyer'ın başrolünde yer alacak

Nicole Kidman Sundance Film Festivali "En İyi Yönetmen" ödüllü Karyn Kusama'nın yeni suç filmi Destroyer'da başrol oynamaya hazırlanıyor.


Bu yılın başarılı yapımlarından Big Little Lies ile 69. Emmy Ödüllerinde "Mini Dizi Dalında En İyi Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülen Nicole Kidman, Sundance Film Festivali "En İyi Yönetmen" ödüllü Karyn Kusama'nın yeni suç filmi Destroyer'da başrol oynamaya hazırlanıyor. 

 

Los Angeles'ta geçecek olan Destroyer genç polislik yıllarında tarikat tarzı bir gangster çetesinde gizli görev yapmış Los Angeles Polis Departmanı'ndaki dedektif Erin Bell'e hayat verecek olan Kidman'ın yıllar sonra gelen acil bir çağrıyla çeteye mecburi dönüşünü ve geçmişini yok eden her şeyle derin bir hesaplaşmaya tutulmasını konu edinecek.

Oyuncu kadrosuyla ilgili çalışmaları devam eden film senaryosunu yönetmenin daha önce The Invitation filminde de beraber çalıştığı Phil Hay ve Matt Manfredi üstleniyor. Yapımcı koltuğunda yakın zamanda La La Land'den de hatırlayacağımız isim Fred Berger otururken bu projeyle ilgili heyecanını şu sözlerle dile getiriyor:

 

Phil ve Matt şimdiye kadar okuduğum en etkileyici senaryolardan birisini yazdılar, Nicole bu denli heyecan verici bir iş için tam formunda ve Karyn ise bugün çalışılacak en güven verici seslerden biri. İkonik bir karakter yaratılacağından emin olduğum oldukça güçlü bir ekip ve onlarla çalıştığım için şanslı hissediyorum.

 

 

Böyle bir ekiple şimdiden oldukça ümit vaad eden Destroyer'ın çekimlerine 2018 yılında başlanması planlanıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.