Nicolas Cage'in başrolünde yer aldığı Pig'den fragman yayınlandı

3.647 Gösterim
18 Haziran 2021 11:18
Nicolas Cage'in başrolünde yer aldığı Pig'den fragman yayınlandı

Nicolas Cage'in kaçırılan domuzunu bulma çabasını anlatan Pig'den fragman yayınlandı. Cage'in son yıllarda yaptığı enteresan kariyer tercihlerinden biri olarak gözüken film, 16 Temmuz'da ABD'de gösterime girecek.


Son yıllarda Hollywood'un çemberinden çıkarak efektif bir biçimde B sınıfı olarak adlandırılabilecek filmlerde ve Mom and Dad, Mandy, Color Out of Space gibi kült olma adayı yapımlarda yer alan Nicolas Cage, yeni filmiyle yakın dönemdeki enteresan kariyer tercihlerine devam ediyor. Cage'in başrolünde yer aldığı Pig, Eski bir şef iken tüm hayatını geriden bırakarak Oregon ormanlarında trüf mantarı bulmasına yardım eden domuz dostuyla yeni bir yaşam süren Rob'un, kaçırılan domuzunu bulmak için eski hayatından insanlarla yeniden karşı karşıya gelmesini anlatıyor.

 

Cage'in yanı sıra oyuncu kadrosunda Alex Wolff, Adam Arkin, Nina Belforte, Gretchen Corbett gibi isimlerin yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda ise Michael Sarnoski oturuyor. Kült olmaya aday bir başka Cage filmi olan Pig, ABD'de 16 Temmuz'da gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.