Nickelodeon, Avatar: The Last Airbender evreninde geçen yeni dizi ve filmlerin hazırlıklarına başladı

6.391 Gösterim
19 Mart 2021 13:40
Nickelodeon, Avatar: The Last Airbender evreninde geçen yeni dizi ve filmlerin hazırlıklarına başladı

Avatar: The Last Airbender evreninde geçecek yeni yapımlar üretmek için Avatar Studios'u kuran Nickelodeon, Avatar evreninde geçen birçok yeni animasyon dizi ve filmin hazırlıklarına başladı. 


Dört farklı elementi bükebilen kavimlerden ateş kavminin savaş açması ve hava kavminin savaş sonucunda tamamen yok olmasıyla son hava bükücü olarak adlandırılan Aang’in, Avatar olma yolundaki mücadelesini anlatan animasyon dizi, ilk olarak 2005’te yayınlanmaya başlamıştı.

 

Avatar: The Last Airbender'ın başarısının akabinde The Legend of Korra gibi Aang'den sonraki Avatar olan Korra'nın hikâyesinin anlatıldığı bir dizi ve Avatar evrenini temel alan onlarca farklı kitap hayranlarla buluşurken, M. Night Shyamalan'ın yönettiği canlı çekim sinema uyarlaması, yerden yere vurulmuştu. 

 

Geçtiğimiz ay Nickelodeon, yeni Avatar yapımları üretilmesi için Avatar Studios'un kurulduğunu, bu kapsamda üretilecek dizilerin Paramount+'da yer alacağını açıklamıştı. İlk gelen bilgiler, Avatar Studios'un imza attığı ilk yapımın, Avatar: The Last Airbender'ın yaratıcıları Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko'nun yazıp yöneteceği bir animasyon film olacak. Nickelodeon yönetici ekibinden Brian Robbins, Deadline’a verdiği bir röportajda Avatar Studios ile üretilecek projelerin hazırlıklarına başlandığını müjdeliyor:

 

“Şu anda Avatar evreni dediğimiz şeyin geliştirme aşamasının başındayız. Mike ve Bryan bunun için çok çalışıyor ve bu evren birçok animasyon dizi ve filmden oluşacak. Şu anda geliştirme sürecinin daha başlarında olduğumuz için ilk olarak neyin çıkacağını söylemek için erken. Ama yakında bunu dünyaya duyurmak için hazır olacağız.”

 

Kaynak: deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.