New Blood dizisi GAİN'de yayında!

7.159 Gösterim
10 Ocak 2023 13:10
New Blood dizisi GAİN'de yayında!

Birbiriyle alakasız iki yasa dışı olayın bağlantısı sonucu bir araya gelen iki dedektifin gerçeği arama yolculuğunu anlatan suç ve aksiyon dizisi New Blood, GAİN kütüphanesine eklendi. Haluk Bilginer’in de rol aldığı dizi, yedi bölümden oluşuyor.


Alakasız gibi görünen iki vaka arasındaki tuhaf bağlantıyla bir araya gelen genç dedektifler Stefan Kowolski ve Arrash Sayyad'in yasa dışı işler çeviren ilaç firmasına karşı mücadelesini konu alan New Blood, yeni yılda da BBC yapımlarını izleyiciyle buluşturmaya devam eden GAİN'de yerini aldı. Ocak ayında dijital platformda yayına girecek dört BBC dizisinin ilki olan New Blood'ın yedi bölümden oluşan bir sezonu bulunuyor.

 

Injustice, Alex Rider, Foyle's War gibi yapımlarda senaristlik yapan Anthony Horowitz'in yaratıcılığını yaptığı dizinin başrollerini Mark Strepan ve Ben Tavassoli üstlenirken; Haluk Bilginer, John Malik adlı karaktere hayat veriyor. Dizinin kadrosunda ayrıca Mark Addy, Anna Chancellor, Ariyon Bakare, Aiysha Hart, Dorian Lough, Kimberley Nixon ve Mark Bonnar gibi isimler yer alıyor.

Bu ay içerisinde GAİN kataloğuna eklenecek diğer üç BBC dizisi şöyle: Dünyaca ünlü komedi oyuncusu Rowan Atkinson’ın dram ve polisiye türlerini bir arada sunan bir hikâye ile seyirci karşısına çıktığı Maigret, Kral VIII. Henry’nin sarayındaki ihanet ve entrikaları konu alan Wolf Hall ve Steve McQueen'in imzasını taşıyan, 1969-1982 yılları arasında Londra’daki Batı Hint topluluğunun gerçek yaşam deneyimlerine dayanan Small Axe

 

GAİN ekranlarında izleyiciyle buluşan suç ve aksiyon dizisi New Blood'ın fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.