Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (29 Kasım-5 Aralık)

2.693 Gösterim
8 Aralık 2021 13:02
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (29 Kasım-5 Aralık)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (29 Kasım-5 Aralık) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, dizi kategorisinde La Casa de Papel'in 5. sezonu, film kategorisinde ise Hababam Sınıfı Yaz Oyunları liderliğe yükseldi.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre; 29 Kasım-5 Aralık haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, ikinci beş bölümlük kısmının geçtiğimiz hafta gösterime girmesinin etkisiyle La Casa de Papel'in 5. sezonu oldu. İkinci sıraya düşen bir önceki haftanın lideri Hellbound'u, geçtiğimiz günlerde 6 Ocak'ta yayınlanacak devam bölümlerinden fragman yayınlanan Kulüp takip ederken,
Squid Game 12. kez haftanın en çok izlenen 10 dizisinden biri oldu. Yabancı bir gezegene zorunlu iniş yapan Robinson ailesinin hayatta kalma mücadelesini konu alan Lost in Space'in 1. ve 3. sezonları ile Noel tatili için gittikleri adada gizemli olaylarla karşılaşan bir ailenin başından geçenleri anlatan Danimarka yapımı Elves'ın ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde, Kıbrıs'ta düzenlenen yaz oyunlarına katılan Hababam Sınıfı'ndan dört kafadarın burada yaşadıklarını anlatan Hababam Sınıfı Yaz Oyunları zirvede yer alırken, orijinal adı Donde caben dos olan İspanyol yapımı Ortaya Karışık İlişkiler (More the Merrier) listeye ikinci sıradan hızlı bir giriş yaptı. Önceki haftalarda zirve yarışı yapan Red Notice ve Beni Çok Sev sırasıyla üçüncü ve dördüncü sıralarda kendilerine yer buldu. Globalde en çok izlenen film olan, birlikte bir çiftlik işleten iki kardeşten George'un, kardeşinin yeni ailesine hayatı zindan etmesini konu edinen Benedict Cumberbatch'li The Power of the Dog, Zengin ve Şımarık adıyla yayınlanan Fransız yapımı Spoiled Brats (Pourris gâtés) ve A Castle For Christmas filmlerinin ilk kez giriş yaparak yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.