Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (27 Aralık-2 Ocak)

2.536 Gösterim
5 Ocak 2022 16:05
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (27 Aralık-2 Ocak)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (27 Aralık-2 Ocak) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de; film kategorisinde Don't Look Up liderliğini sürdürürken, televizyon kategorisinde Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus, dizileri geçerek zirveye oturdu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre; 27 Aralık-2 Ocak haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen yapım, Cem Yılmaz'ın yılbaşı gecesi gösterime giren stand-up gösterisi Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus olurken, onu önceki iki haftada zirvede yer alan The Witcher'ın 2. sezonu takip etti. The Witcher'ın ilk sezonun 6. sıradan girdiği listede; 2 farklı sezonla yer bulan bir diğer yapım Emily in Paris oldu. Globalde 120 milyon saat izlenmeyle ilk sırada yer alan Cobra Kai'ın 4. sezonu Netflix Türkiye'de bu hafta yedincilikle yetindi. La Casa de Papel'in 5. kısmının 12. kez, Squid Game'in ise 16. kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde, globalde 150 milyon saat izlenmeyle 94 ülkenin Top 10 listesinde yer alan Don't Look Up liderliğini sürdürdü. İkinci sırada; bu hafta listede yer alan tek yerli film olan, Giray Altınok'un yazıp yönettiği, televizyon sektöründen üç yakın arkadaşın gittikleri psikiyatri hastanesinde mahsur kalışını anlatan Bize Müsaade yer aldı. Elisabeth Moss'un başrolünde yer aldığı The Invisible Man (Görünmez Adam), Brezilya yapımı Lulli ve DC Genişletilmiş Evreni'nin bir parçası olan Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) filmleri sırasıyla üçüncü, dördüncü ve beşinci sıralara yerleşti. Red Notice'ın üst üste 8. kez kendisine yer bulduğu "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.