Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (24-30 Ocak)

2.938 Gösterim
2 Şubat 2022 12:10
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (24-30 Ocak)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (24-30 Ocak) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de; Archive 81 ve Babamın Kemanı zirvedeki yerlerini korudu. Babamın Kemanı, başarısını globale taşıyarak dili İngilizce olmayan filmler kategorisinde en çok izlenen yapım oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 24-30 Ocak haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, bir önceki hafta olduğu gibi Archive 81 olurken, onu globalde 125 milyon saat izlenerek ilk sırada yer alan, okudukları lisede zombi virüsü salgını başlayan öğrencilerin başlarından geçenleri konu edinen Kore dizisi All of Us Are Dead (Jigeum Uri Hakgyoneun) takip etti. Üçüncü sıradaki Kulüp, listede kendisine yer bulabilen tek yerli dizi olurken, 4. sezonunun 1. kısmıyla globalde en çok izlenen İngilizce dizi olan Ozark, Netflix Türkiye'de ancak 5. sırayı alabildi. Kristen Bell'in başrolünü oynadığı The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window, Brezilyalı futbolcu Neymar'ın özel hayatıyla kariyerinden kesitler sunan Neymar: The Perfect Chaos (Neymar: Kusursuz Kaos) ve Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi olan fenomen Georgina Rodriguez'i mercek altına alan I Am Georgina'nın (Ben Georgina) ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz. 
 

Film kategorisinde ise; globalde 12 milyon 380 saat izlenerek dili İngilizce olmayan filmler kategorisinde ilk sırayı alan Babamın Kemanı (My Father's Violin) Netflix Türkiye'de zirvedeki yerini korudu. Gülizar Nisa Uray'ın canlandırdığı babasını kaybeden Özlem adlı küçük kızın, Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı keman virtüözü amcasının yanına taşınmasıyla yaşananları anlatan film; aralarında Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Meksika, ABD, Fransa, İspanya, Güney Afrika, İsrail, Singapur ve Suudi Arabistan'ın da yer aldığı 58 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. İkinci sırada bir önceki hafta olduğu gibi The Royal Treatment (Prensin Düğünü) bulunurken onu 4 basamak yükselerek üçüncülüğe yerleşen Munich – The Edge of War (Savaş Yaklaşıyor) takip etti. Yerli yapımlardan Recep İvedik 6, Aykut Enişte (Brother in Love) ve Recep İvedik 5'in de kendilerine yer bulduğu "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.