Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (22-28 Kasım)

2.896 Gösterim
1 Aralık 2021 15:25
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (22-28 Kasım)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (22-28 Kasım) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, dizi kategorisinde Hellbound, film kategorisinde ise Beni Çok Sev liderliğe yükseldi.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre; 22-28 Kasım haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, üç haftadır zirveden inmeyen Kulüp dizisini geride bırakan Kore yapımı Hellbound oldu. Arcane'nin geçtiğimiz haftaya göre bir basamak gerileyerek üçüncü sırada yer aldığı listede, Squid Game 11. kez haftanın en çok izlenen 10 dizisinden biri oldu. Aynı isimli animeden uyarlanan Cowboy Bebop, ilk kez yer aldığı listeye beşinci sıradan girerek yaptığı çıkışla dikkat çekti. Çocuğunun babası tarafından şiddete maruz kalan Alex adlı genç bir kadının yaşamını idame ettirebilmek için verdiği mücadeleyi konu edinen Maid'in 9. kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde; yayınlandığı ilk hafta listeye ikinci sıradan giren Beni Çok Sev, Red Notice'ın iki hafta süren liderliğine son vererek zirveye oturdu. 24 Kasım'da yayına giren, babasını bulmak için çıktığı yolculukta kendisini elflerin yaşadığı sihirli bir diyarda bulan bir çocuğun maceralarını anlatan Nikolas (A Boy Called Christmas) üçüncü sıradan giriş yaptığı listenin en büyük çıkış yapan filmi oldu. Tom Cruise'lu Jack Reacher: Never Go Back ve Jack Reacher filmleriyle yönetmenliğini Halle Berry'nin yaptığı Bruised'ın ilk kez giriş yaparak yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.