Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (21-27 Mart)

2.601 Gösterim
30 Mart 2022 15:20
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (21-27 Mart)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (21-27 Mart) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de; televizyon kategorisinde Bridgerton, film kategorisinde ise Sen Yaşamaya Bak zirvede yer aldı. Bridgerton, ilk üç gündeki izlenme süresiyle Netflix tarihine geçerken, Sen Yaşamaya Bak da başarısını globale taşıyarak geçen hafta platformda en çok izlenen üçüncü film oldu.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre, 21-27 Mart haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, 25 Mart'ta yayınlanmaya başlamasına karşın globalde 193 milyon saat izlenerek, 92 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başaran Bridgerton'ın 2. sezonu oldu. Bridgerton, bugüne kadar platformda ilk üç günde en çok izlenen İngilizce dizi olurken, tüm diziler içerisinde La Casa de Papel'in 5. kısmının ardından Netflix tarihinin ilk üç günde en yüksek izlenme sayısına ulaşan ikinci dizisi oldu. Pera Palas'ta Gece Yarısı dördüncü haftasında ilk kez zirveden inerek ikinci olurken, onu bir önceki hafta olduğu gibi Kardeş Payı takip etti. Slav mitolojisine dayanan hikâyesiyle dikkat çeken, orijinal adı Krakowskie potwory olan Polonya yapımı Cracow Monsters ve başrollerinde K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Cole Sprouse gibi isimlerin yer aldığı Riverdale'in 5. sezonunun ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde ise, başrollerinde Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı, hem bir erkekle romantik bir ilişki yaşamak hem de oğlunu güvenebileceği birine bırakmak isteyen 5 ay ömrü kalmış bekar genç bir annenin yaşadıklarını konu alan Sen Yaşamaya Bak (In Good Hands) zirvede yer aldı. 29 milyon saate yaklaşan izlenmeyle dili İngilizce olmayan filmler listesinde ikinci sırada yer alan film, globalde Netflix'te tüm filmler arasında en çok izlenen üçüncü film oldu. 76 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başaran yapım, Türkiye'nin yanısıra Arjantin, Şili, Uruguay, Romanya, İsrail, Fas, Lübnan gibi ülkelerde birinci oldu. Black Crab (Kara Yengeç) bir önceki hafta olduğu gibi ikinci sırada yer alırken, 2019 yılı yapımı Men in Black: International (Siyah Giyen Adamlar: Global Tehdit) üçüncü, bir önceki haftanın lideri The Adam Project dördüncü oldu. Mehmet Eroğlu’nun 9,75 Santimetrekare romanından uyarlanan Uluç Bayraktar filmi 9,75 ile Ryan Reynolds'lı aksiyon filmi 6 Underground'ın ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.