Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (13-19 Aralık)

2.485 Gösterim
22 Aralık 2021 16:54
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (13-19 Aralık)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (13-19 Aralık) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de, en çok izlenen dizi 2. sezonuyla The Witcher olurken, film kategorisinde The Unforgivable liderliğini sürdürdü.


Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. Buna göre; 13-19 Aralık haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde en çok izlenen dizi, globalde 142 milyon saat izlenerek 92 farklı ülkenin ilk 10 listesine giren The Witcher'ın 2. sezonu oldu. Yeni sezonun gösterime girmesinin etkisiyle The Witcher'ın ilk sezonu da, geçen haftanın lideri La Casa de Papel'in 5. sezonunun ardından ilk 3'te yer aldı. Kulüp dizisi geçtiğimiz haftaya göre bir basamak gerileyerek 7. sırada kendisine yer buldu.  Titans ve Lost in Space'in bu hafta ikişer sezonla girdikleri "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde, geçen haftanın lideri olan ve bu hafta globalde 75 milyon saat izlenmeye yaklaşarak 94 farklı ülkenin ilk 10 listesinde yer alan Sandra Bullock'lu The Unforgivable zirvedeki yerini korurken, onu ilk bakışta tehlikeli görünen ama aslında çok iyi kalpli olan bir grup hayvanın kilit altında tutuldukları parktan kaçıp yuvalarını bulmaya çalışırken yaşadıklarını konu alan Bekle Bizi Vahşi Doğa! (Back to the Outback) adlı animasyon takip etti. Hababam Sınıfı Yaz Oyunları, Aykut Enişte ve Sofra Sırları sırasıyla üçüncü, yedinci ve sekizinci basamaklarda yer alarak listedeki yerli filmler oldu.  Örümcek-Adam: Eve Dönüş ve Karanlıklar Ülkesi: Lycanların Yükselişi'nin ilk kez yer aldığı "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.