Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (10-16 Ekim)

2.208 Gösterim
19 Ekim 2022 14:47
Netflix Türkiye'de en çok izlenen dizi ve filmler (10-16 Ekim)

Netflix, izlenme sürelerine dayanarak hazırladığı haftalık Top 10 (10-16 Ekim) listesini yayınladı. Geçen hafta Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde Andropoz liderliğini sürdürürken, en çok izlenen film Bloodshot: Durdurulamaz Güç oldu.


10-16 Ekim haftasında Netflix Türkiye'de televizyon kategorisinde, kadrosunda Engin Günaydın, Tamer Karadağlı, Derya Karadaş ve Turgut Tunçalp gibi isimleri yer aldığı yerli yapım Andropoz liderliğini sürdürdü. Globalde Man on Pause adını taşıyan yapım, dili İngilizce olmayan diziler listesinde bu hafta da kendisine yer bulamadı. Onu bir önceki hafta olduğu gibi DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi (DAHMER-Monster: The Jeffrey Dahmer Story) takip etti. Dünya genelinde bu hafta 122,7 milyon saat izlenerek toplamda 824,1 milyon saat izlenmeye ulaşan dizi, 92 ülkenin Top 10 listesine girmeyi başardı. Hayallerindeki eve taşınan bir ailenin gizemli birinden bir tehdit mektubu almasıyla yaşananları konu alan Gözcü (The Watcher) ise üçüncü sırada yer aldı. Gerçek bir hikâyeye dayanan The Watcher, dünya genelinde 125 milyon saat izlenmeyle haftanın en çok izlenen İngilizce dizisi oldu. Yerli yapımlardan Börü 2039'un (Wolf 2039) altıncı, 12 haftadır Top 10'dan düşmeyen Zeytin Ağacı'nın (Another Self) ise yedinci olduğu "Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Film kategorisinde, Vin Diesel'in başrolünde yer aldığı, biyoteknoloji sayesinde hayata döndürülen ölü bir askerin intikam görevine gönderilmesiyle yaşananları konu alan çizgi roman uyarlaması Bloodshot: Durdurulamaz Güç listeye zirveden giriş yaptı. Onu Mila Kunis'in başrolünü üstlendiği Dünyanın En Şanslı Kızı (Luckiest Girl Alive) takip etti. Aynı adlı romandan uyarlanan film, globalde 57 milyon saat izlenerek 93 ülkenin Top 10 listesinde yer aldı ve haftanın en çok izlenen İngilizce filmi oldu. Hobbit: Beklenmedik Yolculuk'un (The Hobbit: An Unexpected Journey) üçüncü, Hobbit: Beş Ordunun Savaşı'nın (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) beşinci, Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları'nın (The Hobbit: The Desolation of Smaug) yedinci olduğu "Netflix Türkiye'de en çok izlenen filmler" listesinin tamamına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Globalde Gözcü (The Watcher) ve DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi (DAHMER-Monster: The Jeffrey Dahmer Story) en çok izlenen ilk iki İngilizce dizi olurken, 49,8 milyon saat izlenen The Midnight Club üçüncü basamakta yer aldı. Dili İngilizce olmayan diziler listesinde, orijinal adı Wielka woda olan Polonya yapımı High Water 31 milyon saat izlenmeyle ilk sırayı alırken, önceki iki haftanın lideri The Empress (Die Kaiserin) 28 milyon saatle ikinci, Kore yapımı Little Women 24,9 milyon saatle üçüncü oldu.

Dünya genelinde en çok izlenen İngilizce film, Dünyanın En Şanslı Kızı (Luckiest Girl Alive) olurken, onu 25,1 milyon saat izlenen Bridge Hollow Laneti (The Curse of Bridge Hollow) ve 21 milyon saat izlenen Blackout takip etti. Dili İngilizce olmayan filmler listesinde ise; orijinal adı Esposa de Aluguel olan Brezilya yapımı Kiralık Bir Eş (Someone Borrowed) 27,3 milyon saatle birinci, Almanya yapımı Old People 13,4 milyon saat izlenmeyle ikinci, Uruguay yapımı Togo 6,7 milyon saat izlenmeyle üçüncü oldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.