Netflix dizisi Yakamoz S-245'ten yeni bir fragman yayınlandı

6.319 Gösterim
13 Nisan 2022 13:20
Netflix dizisi Yakamoz S-245'ten yeni bir fragman yayınlandı

Netflix'in Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'li dizisi Yakamoz S-245'ten fragman yayınlandı. Into The Night evreninin uzantısı olan dizi, 20 Nisan'dan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Gizemli kozmik bir olay dünyayı kasıp kavururken, deniz altına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri zorlu mücadeleyi konu alan Yakamoz S-245'ten yeni bir fragman yayınlandı. Polonyalı yazar Jack Dukaj'ın Starość aksolotla (The Old Axolotl) adlı romanına dayanan Belçika yapımı Into The Night dizisinin uzantısı olan Yakamoz S-245, 20 Nisan'dan itibaren Netflix ekranlarında olacak.

 

Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından yazılıp Tolga Karaçelik ve Umut Aral tarafından yönetilen dizide; Arman ve Defne adlı karakterleri canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpiriçci'ye Ertan Saban, Meriç Aral, Ece Çeşmioğlu, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun, Ersin Arıcı, Onur Ünsal, Güven Murat Akpınar, Alper Saldıran ve Hakan Salınmış gibi isimler eşlik ediyor.

 

20 Nisan'dan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Yakamoz-245 dizisinden "Güneşin doğumuna kaç saat kaldı?" notuyla paylaşılan yeni fragmana aşağıdan uluşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.