Hakan Salınmış

Hakan Salınmış


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Bayi Toplantısı 21 Şubat 2020
CJ Entertainment Turkey 1.047.163 18.713.968
UIP Türkiye 1.332.907 15.901.106
Zilin Sesi 22 Mayıs 2015
CGV Mars D. 5.839 60.619
Münafık 3 Nisan 2015
M3 Film 17.103 177.288
Göl Zamanı 27 Haziran 2014
PinemArt 915 8.222
Sen Kimsin? 2 Mart 2012
UIP Türkiye 1.592.471 14.218.718
Kıskanmak 6 Kasım 2009
Medyavizyon 28.737 273.433
Adab-ı Muaşeret 15 Mayıs 2009
Medyavizyon 116.914 760.705
Çinliler Geliyor 8 Aralık 2006
Özen Film 23.890 152.367