Netflix dizisi Yakamoz S-245'in yayın tarihi paylaşılan yeni görsellerle duyuruldu

4.466 Gösterim
24 Mart 2022 13:50
Netflix dizisi Yakamoz S-245'in yayın tarihi paylaşılan yeni görsellerle duyuruldu

Netflix'in Kıvanç Tatlıtuğ'lu yeni dizisi Yakamoz S-245'in yayın tarihi, paylaşılan yeni görsellerle duyuruldu. Into The Night evreninin uzantısı olan dizi, 20 Nisan'dan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Gizemli kozmik bir olay dünyayı kasıp kavururken, denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri mücadeleyi konu alan Yakamoz S-245'in yayın tarihi diziden paylaşılan yeni görsellerle duyuruldu. Buna göre; Into The Night evreninin uzantısı olan dizi, 20 Nisan'da tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de izleyiciyle buluşacak.

 

Kıvanç Tatlıtuğ'un, tüm dünyayı etkisi altına alan bir felaketin sonucunda hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gereken bilim ekibinin başındaki dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu olan Arman karakterini oynadığı dizide; Özge Özpirinçci, Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffmann, Güven Murat Akpınar, Ersin Arıcı, Hakan Salınmış ve Alper Saldıran gibi isimler ünlü oyuncuya eşlik ediyor. Ne olup bittiğini kavramaya çalışan bilim ekibinin bu askeri denizaltının gerçek görevini araştırması ve onları denizaltında istemeyen askerlerle karşı karşıya gelmesiyle yaşananları anlatan dizi; Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından kaleme alındı.

 

Yönetmenliğini Tolga Karaçelik ile Umut Aral'ın yaptığı 8 bölümlük dizi, 20 Nisan'dan itibaren Netflix ekranlarında yer alacak. Yakamoz S-245'ten yayınlanan yeni görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.