Netflix dizisi The Lying Life of Adults'tan teaser yayınlandı

1.699 Gösterim
9 Kasım 2022 11:44
Netflix dizisi The Lying Life of Adults'tan teaser yayınlandı

Elena Ferrante'nin aynı adlı romanından uyarlanan The Lying Life of Adults (La Vita Bugiarda degli Adulti) dizisinden teaser yayınlandı. Altı bölümlük İtalyan dizisi, 4 Ocak 2023'te Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Elena Ferrante'nin ilk basımı 2019 yılında yapılan ve çocukluktan ergenliğe geçiş yapan Giovanna adlı bir genç kızın, doksanlarda zarafet maskesi takan yukarı Napoli ile aşırılık ve bayağılıklarla dolu olan aşağı Napoli arasında sürüklenirken kendini bulmaya çalışmasını konu alan The Lying Life of Adults (La Vita Bugiarda degli Adulti) romanından uyarlanan diziden teaser yayınlandı. Altı bölümden oluşan dizi, 4 Ocak 2023'te Netflix'te izleyiciyle buluşacak. İtalyan yazarın eserleri daha önce Nasty Love (L'amore Molesto), The Days of Abandonment (I giorni dell'abbandono/Ayrılık Günleri), My Brilliant Friend (L'amica geniale) ve The Lost Daughter (Karanlık Kız) gibi yapımlarla ekrana taşınmıştı.

 

Dizide hikâyenin genç kahramanı Giovanna'ya ekranda ilk kez yer alacak olan Giordana Marengo hayat verirken, Giovanna'nın halası Vittoria'yı Valeria Golino, babası Andrea'yı Alessandro Preziosi, annesi Nella'yı ise Pina Turco canlandırıyor. 2016 yılı yapımı Indivisible (Indivisibili) filmyle uluslararası bir sıçrama yapan Napolili yönetmen Edoardo De Angelis, My Brilliant Friend'in senaristleri Laura Paolucci ve Francesco Piccolo'yla birlikte kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda oturuyor.

 

4 Ocak'tan itibaren Netflix'teki yerini alacak olan The Lying Life of Adults (La Vita Bugiarda degli Adulti) dizisinden yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.