Valeria Golino

Valeria Golino

Doğum Bilgisi

22 Ekim 1965

Yaş

54


Filmografi Geçmişi

Filmin Adı Dağıtımcı Top. Seyirci Top. Hasılat
Başka Sinema 42.492 704.008
Yazlık Ev 21 Haziran 2019
Filmartı 1.782 20.292
Frida 28 Mart 2003
UIP 85.316 528.063
Harem Suare 24 Eylül 1999
Warner Bros. 224.146 395.175
Los Angeles'tan Kaçış 13 Aralık 1996
UIP - -
Dört Oda 16 Ağustos 1996
Warner Bros. - -
Elveda Las Vegas 1 Mart 1996
Umut Sanat - -
Ölümsüz Sevgi 10 Mart 1995
Umut Sanat - -
Hot Shots 2 1 Ekim 1993
Özen Film - -
Kayıp Liman 24 Eylül 1993
Özen Film - -
Şiddet Yılı 20 Mart 1992
Avşar Film - -
Hot Shots 17 Ocak 1992
Özen Film - -
Yağmur Adam 12 Mayıs 1989
UIP - -